Vi ønsker alle en god sommer

Offerrådgivningen i Sydsjælland  og Lolland Falster

ønsker borgerne en god sommer.

Vi håber I får en god sommer med gode oplevelser og masser af sol. Men også en sommer uden at der sker Jer noget. Skulle uheldet være ude, så sidder vore rådgivere klar ved telefonen, parat til at yde Jer støtte, vejledning og rådgivning.

Er uheldet ude så ring 23 68 60 00, telefonen er døgnåben. Vores landstelefon er 116 – 006

 

Henvendelser med ønske om bistand af en offerrådgiver og spørgsmål vedrørende ulykker og forbrydelser bedes rettet til en offerrådgivning nær dig – se oversigten her https://offerraadgivning.dk/kontakt/

Du kan også kontakte Offerrådgivningen ved at udfylde formularen på denne side, og vi vil snarest besvare din henvendelse. Postnummer og by skal vi bruge til at sætte dig i kontakt med den nærmeste Offerrådgivning.