VI ER BLEVET FLERE RÅDGIVERE

Det er dejligt at vi er blevet flere

Til marts vil der komme yderligere tre rådgivere til. Det betyder vi kan sikre, at det vil være lettere at få en god og professionel rådgivning, hvis man som borger har været udsat for en hændelse, som kræver at du bliver lyttet til og samtidig kan få den vejledning du har brug.

Offerrådgivningen i Sydsjælland og Lolland Falster en døgnåben rådgivning. Vi lytter til borgere der har været udsat for kriminalitet eller har været udsat for en ulykke. Vi tilbyder rådgivning til ikke bare ofre, men også til vidner og pårørende. Når noget sker er det jo ikke bare den der har været udsat der har brug hjælp og støtte. Som pårørende er det ofte svært at vide  hvordan man skal forholde sig i situationer hvor en man kender har været udsat for noget grimt.

Du kan kontakte Offerrådgivningen på telefon 2368 0000 eller på vores Landstelefon 7221 7221 eller 116 – 006